divendres, 6 de maig del 2016

Assaig 5 de maig

Ja estem en la recta final. Només queden tres setmanes pel concurs i la setmana vinent estem tots de convivències.
Els nervis es comences a sentir a tocar de pell.. queda tan poc!

Així que l'assaig l'hem dedicar a practicar estructures bàsiques de cara a l'exhibició i concurs.

No erem molta gent a la primera part, de manera que hem intentat realitzar el 5d4 amb agulla.


El primer que hem fet són els poms de dalt a terra, per a que l'enxaneta practiqui el traspàs i com ha anat molt bé, tot seguit em muntat el tronc i hem intentat enfilar els poms.



Però aquí han començat els problemes, doncs han estat els baixos els que s'han anat queixant del pes i enflebint l'estructura, de manera que hem hagut de desmuntar quan ja teniem les acotxadores al lloc.





Hem fet alguns canvis en els baixos i ho hem tornat a intentar, però ens ha tornat a passar el mateix.

Tot això ens diu que hem de treballar més les columnes i de cara a les setmanes prèvies al concurs, dedicarem bona part de l'assaig a allò que, ara per ara, estar sent el nostre punt feble: la resistència dels baixos i la pujada de l'enxaneta al pilar de quatre.

Després de dinar hem tornat a intentar el cinc de quatre, però aqust cop ha estat un dels poms el que no ha donat prou confiança a una de les axecadores i l'hem hagut de desmuntar.



No teníem gaire més temps, així que hem muntat una pinya de pilar de tres, però no l'hem pogut ni carregar.

En fi, no ha estat el millor dia per fer castells però de segur que després de convivències, quan ja tenim a tocar les diades castelleres, tothom es 'posarà les piles' i farem unes grans proves.

A partir del 17 de maig, doncs, farem assaig intensiu per a tot aquell que vulgui venir i, especialment el dijous, que és quan farem les proves 'finals' dels castells que portarem a plaça.

Queda tant per fer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada