dilluns, 23 de maig del 2016

5...

Avui l'assaig ha estat molt curt, doncs els grups de 'Fent Camí' s'havien de reunir, així que només hem fet mitja hora d'assaig.

El fet de disposat de tan poc temps també ha fet que no vingués molta gent, així que pràcticament hem estat els que ens quedem a dinar a l'escola.

Tot i així, sempre hi ha feina a fer. De manera que hem fet dos poms de castell de set a terra una mica especials, doncs dos dels dossos eren ja una mica pesats, però ha anat molt bé, doncs hem aconseguit que les dues enxanetes traspassin els poms sense problemes. Curiós.


A continuació hem muntat la base del castell de set i hem enfilat els poms fins a acotxadores, doncs la manca de gent ens ha fet ser prudents i no arriscar-nos pujant l'enxaneta. Tot i així, ha anat molt bé.





Per acabar, els darrers minuts els hem dedicat a practicar pilars. Per una banda el pilar de tres net i per una altra els pilars de dos, doncs probablement per acabar el concurs farem una combinació de pilars i així tothom podrà contribuir. A veure què en surt.







Cinc dies pel concurs...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada