diumenge, 22 de maig del 2016

Exhibició a l'escola per motiu de la Festa de Primavera

Per motiu de la Festa de Primavera hem fet una exhibició dels nostres castells de 'cara a la galeria'.

En un principi havíem d'enlairar-los ben d'hora, però la manca d'assistència de públic i l'endarreriment del graller (que finalment no va poder venir), van fer que l'exhibició s'endarrerís fins a les onze.

En aquest punt, vam enlairar els castells que ha havíem practicat dijous passat i que tan bones sensacions ens ha donat.

Per començar vam fer el pilar de tres aixecat per sota. Aquest pilar el guia l'agulla, però l'agulla 'oficial' no va poder venir, amb el que el cap de colla va decidir posar-se de primeres per darrera per guiar l'execució del castell.
Tot va anar bé fins a la segona aixecada, però al fer la tercera aixecada, quan hem d'enlairar al segon i l'enxaneta damunt del baix, el pilar s'abocava clarament cap a endavant, però vam aconseguir redreçar-lo i, d'aqeusta manera, carregar-lo exitosament. Amb la descarregada no vam tenir cap problema, de manera que ja teniem el primer castell descarregat.


En segon lloc vam enlairar la torre de quatre, la qual va mostrar tota l'estona una bona solidesa i la vam descarregar també sense problemes.


En tercer lloc encaràvem el tres de quatre amb agulla. Aquest castell ens ha costat força dominar-lo en els assajos i en l'exhibició ens ha fet patir una mica a nivell de dosos. Però l'hem aconseguit també descarregar.



Per acabar, enlairàvem dos pilars de tres de sortida. El pilar dret s'ha carregat sense cap problema, però no així el de l'esquerra, on la segon ha trigat en assolir una postura correcta damunt la pinya, però al final s'ha pogut carregar.
Finalment, tots dos s'han descarregat sense problemes.



Com podeu veure, a estat una diada amb petits incidents però, el més important, és que tot s'ha descarregat sense problemes. Així doncs, podem estar orgullosos del bon paper que hem fet.

Ja només ens queda una setmana pel concurs. Al llarg d'aquesta setmana ens toca continuar practicant aquestes estructures, sobretot perquè algunes persones no podran ser el dia del concurs i haurem de fer retocs en les estructures.
També dedicarem gran part del temps a l'assaig de les dues assignatures pendents de cara al concurs: el pilar de quatre i el set de quatre. Els aconseguirem tenir per al proper dissabte?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada