dijous, 28 d’abril del 2016

Assaig 28 d'abril

Avui queda, exactament, un mes per al concurs.

Els nervis es comencen a sentir a tocar de pell i potser per això hem fet un bon assaig avui.

En vistes a l'exhibició que farem el 21 de maig per motiu de la Festa de Primavera, la primera part de l'assaig l'hem dedicat a fer dues construccions bàsiques de cara a aquesta diada: el pilar de tres aixecat per sota i la torre de cuatre. I... totes dues les hem descarregat al primer intent!



Enhorabona a tots i totes per la feina feta!

A la segona part de l'assaig, hem comptat amb l'ajut del Cap de Canalla dels Castellers de Barcelona, en Robert, que molt amablement ens ha acompanyat per a ajudar-nos amb els seus consells en la realització pràctica dels castells més complexos, el 7 de 4 i el 5 de 4.

En un primer intent del set de quatre, hem posat dosos a terra i hem fet pujar a acotxadors i enxaneta, però només hem pogut fer una de les dues aletes. Hem de treballar molt més la postura dels dosos per a que puguin aguantar perfectament el pes.


En el segon intent, després de practicar les passes amb els acotxadors i l'enxaneta, hem posat baixos al castell, hi hem fet pujar dosos i acotxadors, i de nou, abans de fer les tres passes l'enxaneta, un dels poms ha tornat a mostrar debilitat en l'estructura i ha fet recomanable desmuntar-lo.

Queda clar que cal treballar aquesta posició de dosos, principalment que en cap moment relaxin braços. Encara tenim un mes de preparació i la darrera setmana farem un intensiu d'assajos, així que de segur que ho aconseguirem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada