dijous, 19 de maig del 2016

I tot descarregat!

Avui hem fet l'assaig general dels castells que farem aquest dissabte al nostre col·legi. I tot ho hem descarregat!

A la fi s'ha notat tota la feina feta al llarg d'aquest curs! Hem fet el pilar de tres aixecta per sota, la torre de quatre, el tres de quatre amb agulla i, tot i que no els hem pogut fer alhora per manca de personal, dos pilars de tres amb pinya! Sí, tot això i a la primera!



Ha estat doncs, un assaig especial. Tothom ha estat enfaixat ben aviat i no hem trigat a posar-nos en posició per tancar les pinyes. I hem estat força concentrats per la feina que calia fer.



Com ja havíem comentat en entrades anteriors, de cara a l'exhibició s'ha intentat variar al màxim de les nostres possibilitats la gent que puja als castells, de manera que les enxanetes i acotxadores de cadascun dels castells han estat diferents, tot i que no ha estat possible fer-ho amb els dosos, doncs un d'ells ha hagut de repetir.


Sigui com sigui, hem triat la gent que pensem que podien fer els castells amb els màxims de seguretat i... no ens hem equivocat. Tot ha anat a la perfecció.

Aquests castells ja els tenim de cara al concurs i anem amb un coixí d'estructures per fer un bon paper. Ara bé, cal preparar altres castells per anar amb més tranquil·litat, i els dies que ens queden treballarem el pilar de quatre, el set de quatre i el cinc de quatre amb agulla.

Si els tenim bé els intentarem realitzar el dia del concurs. Potser no caldran, però potser els necessiatrem per la bona puntuació que tenen. O potser els podem fer pel simple plaer d'intentar descarregar-los.

No us podeu perdre l'actuació d'aquest dissabte al col·legi. Ens acompanyaran grallers dels Castellers de Barcelona! I, evidentment, us esperem veure al Parc del Clot el proper dissabte dia 28.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada