dijous, 2 de maig del 2019

Assaig 2 de maig: Preparat per la Festa de Primavera

Aquesta setmana realitzem a l'escola la Festa de Primavera, organitzada per l'AMPA del centre, on l'alumnat podrà realitzar una varietat d'activitats i tallers. Entre ells, el de castells. I, cap a les 12 del migdia, farem una demostració d'alló que els nostres nois i noies són capaços de fer.

Amb aquesta idea, l'assaig d'avui l'hem dedicat a practicar els quatre castells que realitzarem en aquesta diada.

La majoria de les proves no les hem pogut realitzar senceres per manca de personal. En aquest sentit ha estat un dia estrany doncs teníem gent que ha preferit quedar-se a estudiar i d'altra que es trobava malament.

Tot i així hem enlairat els castells i tots ells ens han donat molt bones sensacions.

En primer lloc hem assajat el 4d4 amb agulla. En aquest castell cal destacar que tots els baixos són nois, mentre que tot el pom de dalt està representant per noies. És un castell amb agulla i, com a tal, no es considera carregat fins que l'acotxadora aixeca l'aleta en el pilar del mig del castell.

La prova ha anat molt bé.


En segon lloc hem provat de fer el pilar de tres aixecat per sota. No l'hem pogut fer sencer doncs hem tingut problemes amb la segona aixecada de manera que hem optat per desmuntar-lo. És un pilar que normalment executem a la perfecció però enguany se'ns està resistint.










Després de la pausa per dinar hem encarat les dues estructures que ens falten: el 3d4 i el 2d4.

Totes dues estructures no les hem pogut fer senceres per estar indispostes components del castell.




El 3d4 és el tronc del 3d5 que volem fer de cara al concurs. Ha mostrat molta solvència en la carregada, malgrat que només hem posat aixecador. Però a l'hora de baixar aquest, ha donat una sotregada al pom que ha fet que aquest caigués. Ha estat un accident i ningú ha pres mal, així que segur que el farem molt bé el proper dissabte.


Per acabar l'assaig, hem fet el 2d4 fins aixecador. L'estructura se'ns ha girat una mica en la carregada, però un cop que l'aixecadora s'ha col·locat, hem sabut corregir la desviació, de manera que l'hem descarregat sense problemes.


Com veieu, fora del primer castell, no hem pogut fer cap més prova sencera. Esperem que dissabte estigui tothom en bones condicions per tal de fer una molt bona exhibició.










Ja sabeu, el proper dissabte us esperem a les 12 al pati de l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada