dijous, 9 de maig del 2019

Assaig 09 de maig

Avui no hem pogut fer gaires proves donat que hem tingut moltes baixes.
En la primera part ens hem trobat que faltaven molts alumnes de 1r de l'ESO perquè havien d'acabar un projecte de tecnologia. Tot i així, hem aprofitat per fer alguna prova de poms a terra amb dosos oberts, útils de cara al futur.
Quan ha hagut prou gent, hem provat de fer el 7d7net. Primer hem provat de posar els dos poms a terra i ha anat molt bé. I després hem posat baixos i hem enfilat dosos, però ens hem adonat que tenim un problema important de mides i no tenim prou gent com per compensar-les. De manera que és un castell que pràcticament queda descartat, tot i que tècnicament és assumible.
A la segona part de l'assaig també ens ha costat arrencar, doncs l'alumnat ha sortit tard del menjador, de manera que hem fet una prova del 4d4 amb agulla, castells que va donar algun problema a l'exhibició de dissabte passat. Però quan pujava l'acotxadora s'ha afluixat la faixa d'una dels dosos i hem optat per desmuntar per evitar problemes.
El temps no ha donat per més. Alguna prova interessant hem fet, però com podeu veure no hem tret molt de profit a l'assaig d'avui.
Un dels castells que hagués estat interessant assajar avui hagués estat el 3d5, però un dels dosos no es trobava bé i ha estat impossible fer cap prova.
Ara només ens queden dos assajos més (la tercera setmana de maig estem fora fent convivències). No hi ha temps per fer coses noves, així que hem d'assegurar els castells que hem portat a l'exhibició de la Festa Primavera.
Al concurs, igual que en una actuació castellera, hem de fer tres castells. Això vol dir que tenim dues opcions cara al concurs. Una de màxims fent el 3d5, el 2d4 i el p3ps. I una conservadora amb el 4d4a, 2d4 i p3ps.


Segons com vagin els dos assajos que ens falten, decidirem si triem una opció o l'altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada