dijous, 16 de maig del 2019

16 de maig, penúltim assaig de la temporada

L'assaig d'avui ha estat caracteritzat per la proximitat de les convivències o el viatge final d'etapa, que els alumnes (i nosaltres els professors) farem la setmana vinent.

Això ha fet que l'ambient a l'assaig fos molt de relax i ha costat que la gent s'enfaixés i es posés a fer castells.

amb aquestes condicions ens hem plantejat fer proves de cara al futur,

En primer lloc hem practicat el pom del tres, amb dosos a terra, junt amb una prova de dosos nou amb una base de quatre. A continuació hem posat aquest pom, fins aixecadora, damunt les segones. Ha calgut repetir la prova per haver de canviar de segona, però hem aconseguit col·locar l'aixecadora.

Tot seguit hem provat el 5d4, castell que vam realitzar l'edició passada. Hem posat els dos poms a terra, amb acotxadors i enxaneta. Aquesta prova ha anat molt bé, de manera que tot seguit hem posat baixos i hem fet pujar dosos i acotxadores, però hem hagut de desmontar l'estructura per que no acabava d'anar bé.

Per acabar l'assaig d'avui hem fet una prova de pilar de tres aixecat per sota amb una nova segona, pilar de futur que treballarem el curs vinent. La prova no ha anat del tot bé, doncs l'aixecada no ha estat compensada, i no l'hem pogut carregar.

Això és el que hem pogut fer a l'assaig d'avui. La setmana vinent estem tots de convivències i només ens quedarà un assaig abans del concurs. Tenim tres estructures molt bé (2d4, p3ps i 4d4a) i un 3d5 que necessitaria molt més assaig. Si comptèssim amb tothom aquest darrer assaig, potser podríem fer una prova que ens dongués garanties de cara a fer-lo a plaça. Però té pinta de que és un castell que quedarà a la reserva.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada