dijous, 25 d’abril del 2019

Assaig 25 d'abril

Avui l'assaig ha estat caracteritzat per l'absència dels alumnes de 4t d'ESO, doncs han anat a fer un recès amb les tutores al llart de dos dies.

Aquest fet ens ha limitat en el tipus de proves però tot i així hem fet un bon assaig.

Hem començat fent proves de poms a terra mentre preparàvem una prova del 3d4, especialment per rodar els dosos d'aquest tres, doncs la resta de components del castell no han ocupat les seves posicions habituals. La prova ha anat molt bé. No hem fet pujar l'enxaneta, però tenia molt bona forma.
En segon lloc hem practicat el pom de la torre de quatre (2d4) a terra. La prova també ha anat molt bé i és una molt probable alineació de cara a l'exhibició de la Festa de la Primavera o el Concurs.

Per acabar la primera part de l'assaig hem practicar el 4d4 amb agulla, amb la característica de que tots els baixos eren alumnes de 3r. Bé, quasi tots, doncs la baix que ha fet l'agulla no era d'aquest curs i, de fet, és el primer cop que feia aquesta posició. Quedava una mica baixa respecte als companys de tercer, però la prova ha anat molt bé. L'axecadora també s'estrenava en aquesta posició,

A la segona part de l'assaig en comptat amb alumnes de Batxillerat. Dues noies que, a més, tenen l'honor d'haver participat en les cinc edicions de l'Interinstituts! 
Amb elles hem assaig un castell que d'un temps ençà s'està posant molt de moda en el món casteller: un castell de dones. Havien moltes novetats en les posicions de baix i no hem fet pujar l'enxaneta, però em tingut molt bones sensacions de com ha anat el castell.

Per acabar l'assaig hem muntat una pinya ràpida de la torre de quatre, però estàvem mancats de molta gent i no hem pogut ni col·locar l'aixecadora. Així que hem desmuntat per evitar mals majors.

A l'assaig d'avui hem fet proves molt maques i de molt futur. La setmana vinent haurem de perfilar els castells que farem a l'exhició de la Festa de Primavera però ja us podeu fer una idea de què farem. Caldrà afegir el pilar de tres aixecat per sota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada