dijous, 30 de maig del 2019

30 de maig. Darrer assaig

Ja s'atensa el final del curs i amb això també el final de la nostra temporada castellera.
Avui hem realitzat el darrer assaig al nostre col·legi.
I, com no, s'ha caracterítzat per les incidències en la primera part d'aquest: els de 4t de l'ESO arribaven tard d'una excursió al Museu d'Història de la Ciutat; un grup de 3r ESO baixava tard del pati d'una xerrada sobre l'Educació Sexual-afectiva; i, per acabar d'arrodonir-ho, ens fan anar a dinar abans perquè hi ha reunió d'Equips Directius al nostre centre i s'ha de deixar lliure el menjador abans...
Total, que a la primera part de l'assaig només hem pogut fer alguna prova.
Ha estat a la segona part quan ens hem posat a practicar els castells que aquest dissabte portarem a plaça. El 3d5 ha quedat definitivament aparcat. Ja les proves no havien anat bé. Ens estàvem plantejant provar canvis d'última hora (cosa ja desaconsellable per si), però la impossibilitat de tenir prou gent com per a tancar un cordó en a pinya d'aquest castell, ens ha fet prendre la decisió de no realitzar-lo.
Així que els castells que portarem al concurs són els tres castells que vàrem fer a la Festa de Primavera: el 4d4 amb agulla, la torre de 4 (2d4) i el pilar de tres aixecat per sota (P3xs).
Avui hem començat amb una prova del pilar de tres aixecat per sota. Aquest cop sí que ens ho hem pres seriosament i, com no podia ser d'una altra manera, l'hem descarregat sense incidències.
Amb l'arribada d'alumens de 1r de Batxillerat (dues d'aquestes alumnes han participat en les cinc edicions del concurs), hem tancat la pinya del 2d4. Però el malestar d'una de les baixes en el momnet que s'han col·locat les dosos, ha fet que desmuntessim i, després d'un canvi de persona, el tornessim a provar. El castell s'ha tancat una mica de mies amb la pujada de l'enxaneta, però l'hem pogut descarregar sense problemes.
El temps no ha donat per més. Ens ha falta temps per fer una prova del 4d4 amb agulla, però és el castell que potser més segur que tenim.
Demà hi ha un assaig conjunt al local dels organitzadors del concurs, els Castellers de Barcelona, per tal de conèixens els particpants. Assaig que coincideix amb l'assaig de Canalla de la colla, amb el que segur que serà una trobada lúdico-festiva molt interessant.
Dissabte ens trobarem a les 10 del matí al local dels Castellers de Barcelona per fer una petita presentació del concurs i el sorteig de l'ordre d'actuació. En acabar anirem en cercavila cap al Fossar del Parc del Clot, per començar l'actuació a les 10:30 hores.
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada