dijous, 4 de maig del 2017

Assaig 4 de maig - 4

Avui a l'assaig no erem gaire gent, així que poca cosa hem pogut fer.
A la primera part, hem fet un parell de 4d4. El primer l'hem aconseguit descarregar tot i un ensurt que ha tingut el pom de dalt, però el segon no ha estat així, i ha fet llenya. Sortosament, el pom de dalt no s'ha fet gaire mal i només ha patit alguna contusió. Res que amb una bona pomada i gel no s'arregli.
A la segona part hem hagut de recordar la importància de que tothom es posi a voltar el castell, així com la possibilitat de que un castell caigui, i la funció de la gent que està fent pinya (o envoltant el castell) és la d'evitar que els castellers de tronc arribin a tocar terra. Això demana molt autocontrol per part d'un, doncs la primera reacció és allunyar-se del perill, però és la tasca que tenim. A més, cal estar concentrat tota l'estona i tenir el cos en tensió per evitar al màxim les possible lesions.
També hem recordat que ara al maig tenim dues exhibicions a la vista (Interbàsquet i Festa de Primavera), i que el concurs ja el tenim a tocar, en menys d'un mes!
Això ha fet que només tinguéssim temps per fer una darrera prova i hem optat per fer un 2d4 amb pinya. El castell l'hem descarregat sense problemes.
Com podeu veure, la diada d'avui ha estat una diada de contrastos agredolços, però els ànims no han decaigut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada