dijous, 25 de maig del 2017

Assaig 20 de maig - 2

Ja estem a una setmana del concurs i ja es comencen a notar els nervis. A més, l'assaig ha hagut de modificar-se, en quant horari, doncs calia deixar lliure el menjador per una trobada de directius que s'està fent a l'escola.
Per culpa d'això, a la primera part de l'assaig només hem tingut tempsde fer proves de poms, del pilar tres net, i una prova de 4d4, però ha caigut el pom de dalt quan l'enxaneta ha hagut de repetir les passes de pujada.




Calia avançár la nostra hora d'anar a dinar, amb el que disposàvem de més temps per fer la segona part.

Això sí, a la segona part ens "hem posat les piles" i hem anat a assajar els nostres castells de cara al concurs.
Hem començat muntat la pinya del pilar de quatre, que només hem enlairat fins aixecadora, però que ha mostrat una estructura molt maca. Estava per fer pujar l'enxaneta però hem preferit no temptar la sort.


A continuació hem muntat una torre de quatre amb pinya, amb un dels dosos i l'acotxador nous, i també l'hem descarregat sense problemes.


I per acabar, hem fet un 4d4 amb agulla que també hem descarregat exitosament.


Aquests són tres dels quatre castells que segurament portarem al concurs. No erem prou gent per assajar el pilar de tres aixecat per sota, però esperem poder fer-ho la setmana vinent. De totes maneres, és un pilar que hem agafat la mida molt ràpidament i probablement no ens causarà gaires problemes.

Aquest any, tal com han anat els assajos, no podrem fer grans castells, però farem una actuació prou digne del nostre nivell.

Queda una sertmana!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada