dilluns, 22 de maig del 2017

Exhibició En les Jornades de Bàsquet Interescolàpies

Aquest cap de setmana s'han celebrat al col·legi les jornades de bàsquet de tots els centres d'Escolàpies de Catalunya i el nostre director ens va demanar fer una exhibició de castells després del lliurament dels rècords de la jornada.
Ja la previsió de què podíem fer era incerta, doncs tots els cursos de l'ESO tornàvem el dia abans de convivències i els alumnes de batxillerat encara estaven a Anglaterra.
Així que hem convocat a aquell/a que pogués venir a una hora abans de l'exhibició i veient la gent que érem doncs hem decidit quins castells féiem. En un principi ens hem plantejat fer un 3d4, castell que no hem assajat gaire,  i un pilar de tres amb pinya; però finalment han arribat prou alumnes per fer un 4d4 amb una petita pinya.
No havíem de demostrar res, així que hem demanat ajut al públic i, fins i tot en el pilar, el nostre 'cap de colla' ha ajudat com primeres mans.











Una exhibició petita però prou digna.
Aquesta setmana tornem a tenir una exhibició en la Festa de Primavera i a més farem un taller de castells pels més petits. Portarem uns dosos metàl·lics que ens deixaran els Castellers de Barcelona i de segur serà una experiència molt xula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada