dijous, 27 d’abril del 2017

Assaig 27 d'abril - 6

L'assaig d'avui l'hem hagut de fer sota la carpa donades les inclemències del temps. La pluja i també el fred, ha fet que alguns alumnes no vinguessin a l'assaig. La passa de grip també no ha ajudat.
Tot i així, sempre hi ha feina per fer. De manera que hem anat a buscar matalasos al gimnàs de l'escola i hem realitzat el nostre assaig.
La major dificultat que ens hem trobat a la primera part, ha estat la desconeixença del canvi de lloc d'algunes alumnes de primer, de manera que, pensant-se que no havia assaig, s'han anat a la biblioteca a estudiar... això ha fet que no tinguessim cap enxaneta oficial i només dispossessim de dos acotxadors.
Així que han hagut d'estrenar-se forçadament en la posició d'enxaneta, doncs en els dos castells que hem fet s'han anat alternant les posicions.
Els castells que hem practicat han estat dos 4d4, amb canvis a totes les posicions. I tots dos els hem pogut descarregar sense problemes.



A la segona part hem pogut disposar d'una de les enxanetes de primer (tot i que ens ha marxat un dels acotxadors), així que de nou ens hem vist limitat per aquestes posicions, però no per intentar el nostre gran castell, el 7d4.

Un castells on també s'han estrenat moltes persones i que ha ha aguntat molt bé fins el final, on la inexperiència ha fet que es perdés una mica la concentració i caigués una part del castell. Però estem molt satisfet de com ha anat tot.
Satisfets perquè es pot veure que els nostres alumnes tenen un nivell casteller bo. Nivell que ens dóna tranquil·litat per afrontar els reptes que ens vindran: dues exhibicions i el concurs de castells.
Tot pinta molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada