diumenge, 28 de maig del 2017

Festa de Primavera - 27 de maig

Aquest dissabte ha estat la Festa de Primavera del col·legi i també ens va demanar el senyor director de fer una exhibició al pati central.
Però a més, hem fet un taller de castells per a la canalla. Hem demanat una estructura metàl·lica de dosos als Castellers de Barcelona i al llarg de les primeres dues hores del matí, hem estat ensenyant als nens i nenes a enfilar-se en aquests dosos metàl·lics i a pujar damunt una persona per fer pilars de dos.





A les dotze hem deixat de fer el taller i hem practicat els castells que anàvem a fer a l'exhibició, que al cap i a la fi, seran els que portarem al concurs: p3xs, 2d4, 4d4a i p3 net; tot i que aquest darrer pilar el farem damunt una pinya i serà el p4 final.
Al ser una exhibició ens hem permès certes llicències com que ens ajudi qualsevol persona que vulgués, així com l'ajuda del 'cap de colla' en l'enlairament del pilar de tres per sota.





Tots els castells els hem descarregat sense problemes i, si no ens traeixen els nervis, farem una gran diada al concurs interinstituts.
Nomes queda una setmana, el proper dissabte tothom al Parc del Clot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada