dijous, 14 d’abril del 2016

Assaig 14 d'abril

L'assaig d'avui l'hem enfocat cap a l'actuació que farem el dia de la Festa de Primavera al pati del col·legi.

Aquell dia mostraem als pares i alumnes de l'escola allò que sabem fer. Evidentment no hem d'anar a demostrar res. Ja tenim el concurs per fer-ho.

Així que ens plantegem fer-hi estructures bàsiques, no excessivament complicades. Castells que, si les coses van molt malament, sempre poden ser els que farem a plaça al concurs.

La idea és començar amb el pilar de tres aixecat per sota, que tenim molt de la mà, per continuar amb la torre de quatre i/o el quatre de quatre. Finalment acabar amb un doble pilar de quatre.

Avui, doncs, hem dedicat l'assaig a la torre i al quatre. En la primera part, hem aprés a col·locar-nos en la pinya de la torre i hem posat l'acotxador. Però cal reconèixer que la posició dels dosos, tots dos drets, es fa complicada per la pujada de l'acotxador i enxaneta, tot i l'ajuda de les mans de la pinya.
També cal dir que hem provat sense crosses, doncs no hi anava molt de pes a dalt, però el resultat ha estat que la pinya ha desplaçat a un dels dosos, de manera que s'ha fet recomanable desmuntar abans de que pugés l'enxaneta.

Amb el quatre hem fet dos intents, un primer amb noies de baix, però que no ha pujat molt ferm; i un segor amb nois, però que s'ha resentit a nivell de dosos.




Al tornar de dinar hem provat el pom de la torre a terra, per fer-lo tot seguit amn la pinya, però aquest cop hem posat croses i ha anat molt millor.


En un primer intent hem hagut de desmuntar de nou amb la pujada de l'axotxador, però en el segon intent hem aconeguit descarregar-la! És el primer castell que descarreguem enguany!
S'ha de reconéixer, però, que ha calgut treballar el castell, doncs l'enxaneta ha trigat molt en enfilar-se un cop estava a la faixa del dos, i això ha provocat que els dosos s'anessin cansant de braços i aquesta anessin baixant, amb el que l'enxaneta s'ha trobat que no tenia prou suport per acabar de fer el traspàs.
Així que ha descarregat pel rengle per on havia pujat, però això no és res més que un petit detall. El que compte és que el castell s'ha descarregat.

Continuarem treballant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada