dijous, 21 d’abril del 2016

Assaig 21 d'bril

Avui a l'assaig no erem molta gent, així que hem hagut de fer proves petites.

En la primer part, hem anat provant els pilars de tres nets, així com algunes combinacions de dos, per fer pilars de tres en pinya. Mentre que per una altra banda practicàvem el pom de dalt.




Abans d'anar a dinar, hem provat de tancar la pinya de dos pilars de tres. Tota actuació castellera acaba amb pilars que es diuen de sortida, i nostaltres tenim prou gent per fer-ne dos al'hora.
Però avui només hem pogut tancar-les amb un cordó i no ha anat bé. Quan les enxanetes pujaven al segon tot ja feia figa.
Així que hem desmuntat i hem fet els pilars un a un. El primer quasi el carreguem, però l'hem desmuntat per l'excessiva llargada que estava tenint, però el segon sí que l'hem desmuntat.





Després de dinar hem intentat practicar estructures bàsiqeus de cara a l'exhibició (i concurs). La manca de gent d'avui no ens ha permet fer ni el cinc ni el set, ni pinyes del pilar de quatre o el de tres aixecat per sota.
Així que hem intentat en primer lloc fer el 3d4 amb agulla, però només hem aconseguit posar aixecador dalt. I en la segona prova, hem intentat el 4d4, però de nou no hem pogut posar l'enxaneta dalt.


Com veieu el tema dels pilars ho portem força bé, però no així la resta dels castells. La setmana passada van aconseguir descarregar la torre de quatre, però necessitem tenim més ventall d'estructures de cara al concurs.

Ens queda molta feina per fer encara. Només cal que ens creiem que ho podem aconseguir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada