dijous, 7 d’abril del 2016

Assaig 7 d'abril

Avui ens hem tornat a retrobar al pati de l'escola per practicar els nostres castells.

Setmana rere setmana es va acostant la data del concurs i es va fent cada vegada més evident que ens queda molta feina a fer. Més quan fem comptes d'allò que hem anat fent al llarg dels dies i ens adonem que no hem pogut carregar gaires castells.

Avui l'assaig l'hem començat amb un intent de torre de quatre. és el primer cop que el provem enguany i només hem pogut enfilar l'aixecadora. Cal dir que és una de les estrutures més inestables en el món dels castells i, afegit al fet de que un dels baixos no tenia gaire experiència, l'estructura s'ha mostrat inestable des d'un principi.



Tot seguit hem intentat els poms de dalt del set, amb l'objectiu que anessin practicant les enxanetes, doncs és un castell que darrerament també se'ns està resistint. La idea era que passessin les dues enxanetes una darrera de l'altra per practicar les passes, però només ha pogut passar una d'elles tots dos poms.


Els poms de dalt és una cosa que hem de treballar de valent i mirar de trobar bons equips de treball, perquè és la part que ens queda perfilar. Si els dosos no treballen bé es fa impossible arribar a aconseguir que l'enxaneta traspassi el pom de dalt.

Per acabar la primera part de l'assagi, hem practicat els pilars de tres nets, però de nou estem davant una estrucutra que se'ns resisteix i la pujada de l'enxaneta no aconseguim que sigui prou fin i ens tira el segon enrere.



Després de dinar hem anat una mica per feina. El primer que hem fet és muntar la pinya del pilar de quatre i cal dir que això ja està sent força dinàmic. Tot i així, hem intentat que l'enxaneta s'enfilés a les espatlles del segon i, de nou, ha fet que el pilar anés enrere.




A continuació hem intentat el cinc de quatre amb agulla. El cinc és una estructura composta on s'ajunten un tres amb un dos. El tres s'ha vist força sòlid, però el dos o torre un altre cop s'ha mostrat molt inestable, tant que ha fet trontollar el tres. Només hem aconseguit col·locar l'aixecador al tres i practicar amb ella l'entrada a l'agulla.



Tal com deia al principi, ens queda molta feina a fer a nivell de dosos. Tocar pica pedra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada