dijous, 4 de febrer del 2016

Assaig 4 de febrer

Avui ens hem retrobat els castellers de les Escolàpies Sant Martí per assajar de cara al concurs interescolar.
Com ja és habitual, en començat assajant tècnica: pilars nets per un costat i poms de dalt per un altre. Així com amb els pilars encara veiem que tenim feina per davant, amb els poms de dalt la cosa ja comença a ser fluida i anem veien com les enxanetes ens deliten amb aletes. Ja estan assimilant les tres passes que cal fer i ara és qüestió de somatitzar tant aquestes com per fer-les amb els ulls tancats (que no trigarem gaire en fer-ho).





Abans d’anar a dinar, hem provat dos pilars de tres aixecats per sota, el segon de nova fornada, però cap dels dos els hem aconseguit carregar, doncs en cap dels dos el pilar s’ha vist clar i hem decidit desmuntar-los.


Així que ho hem deixat per després de dinar l’intent de carregar-los. Però avui ha costat molt tornar a reunir-nos puntualment, així que hem decidit anar per feina i muntar els dos poms del castell de set, en un primer intent amb dosos, acotxadors i enxaneta, i en el segon intent, hem posat baixos, hem col·locat dosos i un dels acotxadors. El segon acotxador no ha acabat de veure clar el pom, donat que un dels dosos s’estava abocant, així que hem decidit desmuntar. Però ha estat a punt d’aconseguir-ho, i és el primer cop que posem acotxadors en el castell de set.


En un principi, tenim intenció de coronar-lo amb dues enxanetes, així que si tot va igual de bé, aviat ho veurem.

L’assaig no ha donat per molt més però de nou les sensacions tornen a ser molt bones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada