dijous, 11 de febrer del 2016

Assaig de l'11 de febrer

Avui l'assaig ha estat marcat per la pluja. Fins ara hem pogut gaudir d'un bon temps, però més tard o d'hora havia de ploure i avui ens ha tocat.

Per aquest motiu hem fet l'assaig sota la carpa de l'escola. L'espai no és gaire còmode per les pedres i sots que hi ha al terra, per no parlar de la pols, però és prou alt per fer castells i estem aixoplogats. Així que per a un assaig puntual està prou bé.

L'assaig d'avui de nou ha estat enfocat a posar en pràctica els castells que volem portar a concurs. 

En la primera part, hem practicat els pilars de tres nets per, abans d'anar a dinar, muntar la pinya i pujar el pilar fins terços. L'estructura no ha estat molt estable, però de mica en mica l'anem millorant.



Després de dinar teníem idea d'enlairar el 3d5 i, a continuació, el 7d4.

En primer lloc hem pujat dos poms de dalt diferents damunt de segons, però en tots dos casos no hem arribat a aixecar l'aleta, tot i que en el primer pom l'enxaneta ha arribat a pujar damunt els segons.





Aquestes dues proves se'ns han menjat gran part del temps i, hem intentat tancar la pinya del tres per pujar el castell fins dosos o acotxador, però no ha estat possible.


Tenim l'assignatura pendent d'optimitzar el temps. Però de mica en mica ho anirem fent i, esperem, poder fer tots els castells en un mateix assaig.

Ahir vam saber la data del concurs, el 14 de maig, amb la mala pata que és l'endema de la nostra tornada de convivències. Això ens pot passar factura en quant a no tenir a la gent prou descansada i per no poder haver fet el darrer assaig abans del concurs, però ja portem molts mesos treballant i de segur que tot anirà molt bé.

Recordeu, el dia 14 de maig tenim el concurs al Parc del Clot. No podeu faltar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada