dijous, 18 de febrer del 2016

Assaig 18 de Febrer

I el compte enrere continua. Queden menys  de tres mesos pel concurs i ens queda encara molta feina per fer.

La limitació del temps d'assaig, així com l'aprofitament real que podem fer d'ell, ens ha fet decidir a anar practicant diferents estructures cada dia o setmana.

Dels castells que tenim intenció portar al concurs, el que més difícil tenim d'assajar és el 3d5 perquè cal que tothom sigui present per poder fer-lo. I avui no ha estat així. Entre uns motius i uns altres no hi era tothom, de manera que l'hem de deixar per més endavant i, de fet, no sabem si realment és un castell massa gran per a les nostres possibilitats. Ho veurem amb el temps.

Així doncs, avui hem continuat treballant el 7d4 i hem practicat el pilar de tres aixecat per sota.

En quant al 7d4, hem intentat fer el castell amb una única enxaneta. El castell té dos poms de dalt i quan es realitza es poden fer amb dues enxanetes o només amb una, que travessi els dos poms. Fins ara hem anat provant amb dues enxanetes, cosa que permet participar a més persones del castell, aquest es pot fer més ràpid, però també el fa més pesat. Amb una única enxaneta, el castell es triga més en fer-lo, però reduïm el pes de l'estructura.

Així com la setmana vinent va ser molt satisfactori l'assaig d'aquest castell, avui no ha estat així. Tot i així, hem posat els acotxadors al castell i encara ens queda pendent que l'enxaneta facis l'aleta. 

Cal continuar treballant aquest castell!

En quant al pilar de tres aixecat per sota, hem fet dues proves, cadascuna d'elles amb baixos i enxanetes diferents. Com sempre, la idea és que en cas de necessitat tinguem recanvi per a qualsevol posició del castell. Avui ha hagut de repetir la segona, però la intenció és tenir dos pilars sencers diferents.

En la primera prova, hem aconseguit descarregar-lo força bé.

El pilar de tres aixecat per sota, com tots els castells aixecats per sota, són molt agraïts de veure tot i que és molt tècnic, doncs cal coordinar a moltes persones per enlairar l'estructura. No és un pilar molt pesat però sí delicat. Però compensa amb escreix fer-lo a plaça.

La segona prova ens ha costat acabar de carregar-lo, així que hem optat per desmuntar-lo. La seguretat abans que res.

Avui, doncs, no ha estat el millor assaig que hem fet, però ens ha servit per anar pol·lint tècnica i veure quins recursos tenim davant les dificultats. Per tant podem estem força contents de com està anant tot i tenim moltes esperances de cara al concurs. Això sí, cal continuar treballant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada