dijous, 4 d’abril del 2019

Assaig 4 d'abril

Amb l'assaig d'avui pràcticament arribem a l'equador de la nostra curta temporada. Ja estem a un mes de l'exhibició que farem a la Festa de Primavera (4 de maig) i a dos mesos del concurs (1 de juny).

Això fa que els assajos passin a ser ja proves pràctiques dels castells que podem fer en aquestes diades.

Per aquest motiu hem començat practicant el pom de dalt del 3d5 (castell estrella d'aquest any), on hem col·locat un dos dret nou. Ha estat el seu primer cop en aquesta posició i ho fa fet molt bé.

En segon lloc hem practicat el pilar de tres aixecat per sota. L'hem fet dues vegades, una primera per anar indicant les diferents passes que s'han de fer, una segona com a pràctica de la persona que haurà de dirigir el pilar.

La primera prova ha anat molt bé, però a la segona ha hagut un moment de distracció que ha provocat que el pilar ens caigués. Ningú ha pres mal però ens ha servit per entendre que cal estar concentrat en el què fem.

A la segona part hem practicat el pilar de tres net a terra, fent proves amb dos segons diferents. Ara per ara és un pilar que no tenim i que ens costarà aconseguir.

I, per acabar, hem fet una prova del 7d4 posant dosos i aixecadors, però el castell s'ha deformat ràpidament i l'estructura ha col·lapsat. Caldrà anar treballant-lo més.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada