dijous, 11 d’abril del 2019

Assaig 11 d'abril

 A la primera part de l’assaig d’avui hem provat diferents alineacions de la torre de quatre, mentre per una altra banda practicàvem poms amb la gent novell. La idea era veure diverses possibilitats per a la torre, en un principi per fer-les netes (sense pinya), però a aquest nivell les proves no han anat bé, pel que sembla difícil que la puguem realitzar sense pinya.

També hem practicat la part de dalt del 3d5 sense enxaneta. Hem posat segons a terra, han pujat dosos i acotxador i cal dir que la prova ha anat molt bé.

A la segona part de l’assaig ens hem centrat en tancar una pinya del 3d5. No disposàvem de molta gent, així que no hem posat crosses i només teníem un cordó. Han pujat segons a la pinya, però no hem pogut enfilar dosos donat que una de les baixes no estava bé.

Com podeu veure, l’assaig d’avui ha estat encaminat a unes estructures determinades. Després de la setmana santa, ens queden dos assajos abans de la Festa de Primavera. En aquest temps haurem de perfilar els castells que farem per tal de que pugui participar el màxim de gent.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada