dijous, 28 de febrer del 2019

Assaig 28 de febrer

Avui hem tornat a trobar-nos al pati de l'escola per fer el nostre assaig de castells.
La setmana passada va coincidir amb la convocatòria de vaga i es va fer un assaig circumstancial amb la gent que era a l'escola.
Avui, malgrat algunes baixes per malaltia, hem pogut fer l'assaig normal.
Com fem habitualment, ens hem dividit en dos grups, un d'ells per assajar els poms de dalt, i un altre per practicar els castells.
En l'assaig dels poms de dalt, sempre intentem que una persona d'experiència ajudi a la gent que comença. Això vol dir que un dels dos dossos és un dels veterans, així com l'enxaneta. Mentre l'altre dos i l'acotxador són nouvinguts.
Com ja comentàvem, la gent de primer de l'ESO són els que han d'ocupar aquestes posicions del pom de dalt i anem veient com de mica en mica van agafant experiència; alguns d'ells mostren bona qualitat tècnica i ja els comencem a provar en les construccions. Avui, en concret, hem provat a dues acotxadores i un dos.
En això consistien les proves que féiem amb el segon grup. Avui hem practicat els castells de quatre i els de tres.
En primer lloc, hem practicat l'hipotètic 4d5 que ens agradaria fer al concurs, posant les segones a la base i fent pujar als dosos i l'enxaneta.
Després hem fet la base del 3d4 amb gent veterana i, ja en la segona part de l'assaig, hem practicat la base del quatre amb un dels dosos nou i, per acabar un tres de quatre amb el dos dret també estrenant la posició. Aquestes darrers proves també les hem aprofitat per rodar gent de baixos.
Com podeu veure, estem fent molta feina però encara ens queda molt per fer. Les sensacions són molt bones i segur que farem una gran temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada