dimarts, 3 d’abril del 2018

Assaig 3 d'abril - 9 setmanes per al concurs

Avui l’assaig ha coincidit amb la tornada de les vacances de Setmana Santa i ho hem notat una mica en la manca de concentració dels nois i de les noies. Ens ha costat arrencar, però no ens hem d’adormir, ja que estem a dos mesos del concurs.
Teníem previst fer moltes proves, però la realitat sempre ens fa aterrar i fer el que es pugui.
Així, a la primera part de l’assaig ens hem dividit en dos grups i hem practicat els poms de dalt, per una banda la gent novella ha practicat el pom del quatre (amb tots dos dosos oberts), i els més veterans han practicat el pom del tres (amb un dos obert i l’altre tancat).



A la segona part de l’assaig, les circumstàncies han fet que només poguéssim fer dues proves del 4d4. A la primera ens ha fallat un dels baixos i el castell ha fet llenya, tot i que ningú a pres malt. Al segon intent hem canviat de baix i hem tornat a enlairar el castell. Aquest cop sí l’hem descarregat, gràcies a la bona defensa que han fet la parella de dosos. Cal dir que és el primer cop que fan un castell sencer i que l’acotxadora també era nova, però tothom ho ha fet molt bé.



Comença el compte enrere a la diada del concurs i no hem d’oblidar que tenim abans l’exhibició (i taller de castells) al pati de la nostra escola per la Festa de Primavera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada