dimarts, 20 de març del 2018

Assaig 20 de març

A l’assaig d’avui ens hem plantejat practicar un altre castell compost, el 7d4.
Aquest castell el vam assajar al segon concurs interinstituts i no vam veure clar fer-lo l’any passat, però hem pensat que potser el podríem recuperar aquest any.
El 7 també és un castell compost i consisteix en muntar dos castells de quatre en un, compartint el casteller central (o rengle). En el món casteller és considera com una mena de ‘castell escola’, doncs permet practicar a una bona quantitat de gent.
Al ser dos castells en un, a dalt trobarem dos poms de dalt que es poden creuar amb una enxaneta o coronar-lo amb dues enxanetes, tal com vam fer nosaltres fa dos anys.
L’existència d’aquests dos poms fa que el castell s’allargui més del normal i, per qüestió de resistència, fa dos anys vam optar per les dues enxanetes per reduir al màxim la llargada del castell.
Així, a la primer part de l’assaig, hem practicat per una banda els poms a terra del quatre i, per una altra, la base del quatre amb pom de dalt fins acotxador.




Ha estat a la segona part quan ens hem ajuntat tots i hem provat en primer lloc els poms del set a terra, amb una enxaneta creuant-los, i la prova ha anat molt bé.
Tot seguit hem posat la base del castell de set, i hem pujat dosos, però no hem pogut enfilar acotxadors, doncs ha calgut desmuntar la prova.




No hem tingut més temps per fer res més, i de nou les sensacions han estat molt bones amb aquest castell.

La setmana vinent estem de vacances de setmana santa i quan tornem estarem a dos mesos del concurs. Tenim un bon ventall de possibilitats aquest any i farem un gran paper tant a l’exhibició que realitzem a la Festa de Primavera, com al dia del concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada