dimarts, 24 d’abril del 2018

Assaig 24 d'abril. 6 setmanes per al concurs


El temps va passant i ja estem a dues setmanes de la nostra exhibició a la Festa de Primavera del col·legi. Els nervis comencen a notar-se i la calor no ajuda a calmar els ànims.
Tot això ha fet que costés arrencar l’assaig d’avui.
Els objectius d’avui com de l’assaig de la setmana vinent són assajar els castells que farem a l’exhibició. Com ja hem dit en entrades anteriors del bloc, només realitzarem estructures bàsiques, perfectament controlades per nosaltres, donat que no em de demostrar res. Així, volíem assajar la torre de quatre amb pinya, el quatre de quatre (i potser repetir-lo amb agulla dins), i el pilar de tres aixecat per sota.
Amb aquesta idea, hem començat la primera part de l’assaig amb la torre de quatre amb pinya. No tothom era present i, la coincidència de dates amb convivències d’altres activitats, ens ha obligat a fer canvis a nivell de tronc. La prova ha anat força bé fins a la col·locació de l’aixecador, però la torre ha anat perdent la mida i hem decidit desmuntar per evitar problemes. En aquest cas, el problema l’hem tingut a nivell de pinya, on la descompensació de la força realitzada pels membres de la pinya, ha fet que es desquadrés l’estructura. És un fet, que cal anar insistint de que s’ha de fer la força necessària, tot just quan cal, i sempre fer-la cap amunt!


Tot seguit hem intentat un 4d4 amb moltes novetats i els nervis han fet que l’haguéssim de desmuntar també amb acotxador col·locat.


Amb això hem acabat la primera part de l’assaig. La segona part de l’assaig l’hem començat practicant el pilar de tres aixecat per sota amb una nova incorporació de baix. Han calgut fer un parell de proves abans de fer la descarregada final, però és un pilar que de sempre l’hem fet amb molta solvència.


El temps no ha donat per més i ens hem acomiadat avisant que, donada la festivitat de dimarts vinent, l’assaig serà dijous (el dijous previ a l’exhibició).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada