dimarts, 10 d’abril del 2018

Assaig 10 d'abril - 8 setmanes per al concurs

Malgrat la previsió de pluja avui ens ha acompanyat el bon temps a l’hora de l’assaig.
Abans de començar hem comentat als nois i a les noies que estem a tres assajos de la Festa de Primavera on, tal com vàrem fer l’any passat, farem una exhibició de castells i un petit taller. I que tenim la intenció, dins de les nostres possibilitats, de que pràcticament tothom hi participi en un castell.
Després d’això, avui que estava quasi tothom, hem aprofitat per fer un parell de proves pendents. La primera, la del pilar de tres aixecat per sota. Castell que sempre hem portat al concurs i que tenim força dominat. Abans de dinar hem fet una prova conduïda pel Cap de Colla i, després de dinar, l’hem tornat a repetir aquest cop portada per un dels nostres castellers que fa la funció d’agulla-primeres mans per davant.


En totes dues ocasions l’hem descarregat sense excessius problemes, amb el que podem garantir aquest castell tant de cara a l’exhibició com al concurs.
La segona prova pendent era intentar la torre de quatre neta. Aquesta torre l’hem fet a assaig amb pinya, però l’equip tècnic hem pensat que la podríem fer neta. Castell que ens donaria més puntuació de cara al concurs.


La prova ha anat força bé, però la pujada de l’acotxador no ha estat prou diligent i ha fet que el castell s’allargués massa, i amb la pujada de l’enxaneta hem optat per desmuntar per precaució. Tot i així, les sensacions dels castellers han estat bones i és probable que de cara al concurs la puguem realitzar.
Per acabar, hem fet una prova conjunta de 4d4 amb una nova acotxadora, castell que hem hagut de desmuntar també per precaució i, per una altra banda, una prova de pilar de tres net que hem aconseguit descarregar amb una petita ajuda de mans al final.



Aquest pilar caldrà continuant-lo treballant de cara al concurs, però dóna molt bones sensacions.

Així, com es pot veure, tenim un alt ventall de castells que podem realitzar i de mica en mica anirem millorant la tècnica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada