dimecres, 14 de març del 2018

Assaig 13 març


El repte de l'assaig d'aquesta setmana ha estat provar per primer cop el 5 de 4 net. És un castell que s'inclou dins del grup de castells compostos ja que és com si uníssim dos castells en un, en aquest cas un castell de tres i un de dos o torre.
Aquest tipus d'estructura incrementa la complexitat de l'execució del castel: a banda d'haver fer un bon encaix de les dues parts, dalt ens trobem dos poms que l'enxaneta ha de creuar amb perícia, cosa que fa que en conjunt la realització del castell s'allargui una mica més del que és habitual.

Així doncs, amb aquesta idea, hem començat l'assaig dividint-nos en dos grups, un ha assajat el pom bàsic amb dosos oberts, especialment per a que la gent nova vagi agafant tècnica, i el segon hem practicat l'estructura del cinc. En primer lloc hem fet els poms a terra i la prova ha anat molt bé. Així que hem passat a fer la prova amb baixos, però ens ha calgut desmuntar un parell de cops el castell per problemes d'encaix, de manera que hem deixat la prova per a la segona part de l'assaig.






És el que hem fet després de dinar, però tampoc hem pogut carregar el castell, ja que la torre perdia la mida amb perillositat i ens ha fet desmuntar de nou.




Amb el temps que ens quedava hem tancat una pinya de pilar i l'hem pujat fins a aixecador, prova que ha estat l'estrena del segon de pilar i que també ha anat molt bé.


Avui, de nou, les sensacions han estat molt bones i el bon nivell tècnic que estem assolim ens permet somiar en un munt de possibilitatas.
Mentrestant ja ens han comunicat la data del concurs: el dia 2 de juny pel matí al Parc del Clot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada