dimarts, 27 de febrer del 2018

Assaig 27 de febrer

Malgrat el fred i la neu, avui hem estat agosarats i hem fet el nostre assaig de castells.

A la primera part, hem fet per una banda l’assaig del pom del quatre per a la gent nova d’enguany, i per l’altra hem fet un parell d’estructures amb baixos. La primera ha estat muntar una base de quatre i fer pujar l’equivalent als segons del tronc d’un castell, però sense pujar-hi res més. L’objectiu ha estat acostumar al pes als nois que han fet de baixos. En segon lloc, hem pujat fins a acotxador en una estructura de tres, però les dues primeres proves no estaven bé d’alçades i hem hagut de desmuntar. Al tercer intent ho hem aconseguit.





Després de dinar hem dedicat part de l’assaig a practicar el pilar de tres net. Pujant l’enxaneta fins a fer la motxilla de l’aixecador, i provant gent nova per a un possible segon pilar.


Abans d’acabar l’assaig, hem muntat una pinya de torre (o castell de dos), on ha pogut participar tothom i que hem pujat fins acotxador. En aquest castell hi ha molts canvis de posició respecte a la torre que fèiem l’any passat, però ha anat molt bé i ha estat un bon signe del nivell casteller que  tenim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada