dimarts, 20 de febrer del 2018

Assaig 20 de febrer

Avui ens hem trobat de nou al pati de les pedres per assajar. De nou, per fer més àgil l’assaig, ens hem dividit en dos grups on hem intentat diferents estructures i proves.
Per una banda, continuant amb la idea d’estrenar castells de tres enguany, hem pujat dosos i acotxador a aquesta estructura bàsica de tres, aquest cop per anar treballant la posició de baix amb un dos dret dalt, posició on el pes no queda repartit entre dues persones, sinó que el suporta totalment aquest baix.



Per una altra banda hem anat fent proves variades: hem practicat la pujada de la gent nova al pom d’una estructura de quatre, amb els dos dosos oberts. L’estructura és més senzilla al repartir-se més el pes entre els baixos i, a més, tant l’acotxador com l’enxaneta pugen ajudant-se amb la seva cama dreta, resultant una acció més senzilla per a la majoria d’ells.



També hem anat fent proves de pilars aprofitant que avui, al ser el darrer dia de proves globals al batxillerat, hem pogut disposar del nostre pilaner. Hem provat el pilar de tres net, però només fent que l’enxaneta pugi fins l’esquena del baix. I també hem provat gent nova en la tècnica d’enfilar-se al pilar.


Amb tot això anem aconseguint millorar la tècnica i també anem fent-nos idea de quins castells poden anar fent els diferents nois i noies que tenim fent castells. La idea és que tothom pugui participar almenys en un castell i no deixar ningú exclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada