dijous, 2 de març del 2017

Assaig 2 de març

Avui, a la primer part de l'assaig, hem practicat les tècniques bàsiques castelleres fent el que coneixem com columnes, és a dir, la tècnica de pujar (tècnica de la pinça) i de col·locació damunt de la gent (peus amb les puntes tancades, genolls tocant i colzes amunt).





Són tècniques basiques per poder pujar a un castell (la de la pinça) i per saber com col·locar-se en el tronc damunt una persona o estant damunt d'una. A més, amb tot això anem acostumant el cos al pes que hem de soportar al damunt.
Nosaltres no fem castells de més de quatre pisos d'alçada, amb el que amb comumnes de tres persones en tenim prou (baix, segon i terç, o l'equivalent als dossos i acotxador o enxaneta).

A la segon part hem provat d'enlairar el 7d4 que vam descarregar al concurs de l'any passat. El set són al cap i a la fi dos castells de quatre units, amb el que no hauria d'haver excessiu problema per fer-lo, donat que les darreres proves que hem fet de castells de quatre ens han sortit força bé.
Hem hagut de desmontar un peu per mala col·locació d'un dels dosos, i en en un segon intent hem arribat a col·locar acotxadors. Per ser el primer cop que l'intentàvem aquesta temporada estem prou contents de com ha anat. Caldrà revisar les posicions del castell, però és molt probable que el poguem tornar a repetir al concurs.




Per acabar l'assaig, hem montat una pinya de pilar de quatre amb l'objectiu d'anar acostumant al segon del pilar a pujar a la pinya i tenir clar com s'ha de col·locar, però no hem pogut col·locar l'aixecadora per precaució, doncs el segon estava molt assagut. Una altra estructura que ens cal practicar molt de cara al concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada