divendres, 31 de març del 2017

Assaig 30 de març - 7

Aquest dijous ens hem tornat a trobar per fer el nostre assaig de castells.
El temps va passant i només ens queden set assajos pel concurs.
Avui hem començat practicant el pilar de tres aixecat per sota. Tenim dues formacions de pilar que el poden fer perfectament, però la segona d'un d'ells no podrà estar el dia del concurso, amb el que necessitem trobar un altre segon per tenir reserva en cas de necessitat.
Amb això en ment, hem practicat en primer lloc un dels pilars 'oficials', i en segon lloc el nou pilar. Que no ha pujat del tot malament, però la pujada del segon al baix no ha estat molt ben realitzada i hem hagut de desmontar sense haver carregat el pilar. És la primera prova amb aquest pilar, així que tot dins de la normalitat.





Tot seguit, abans d'anar a dinar, hem practicat la torre de quatre neta (sense pinya). Hem col·locat acotxador, però quan s'enfilava l'enxaneta el castell ha començat a tremolar molt i hem preferit desmuntar per no fer-nos mal.



És una estructura que ja ens ha sortit anteriorment i, en cas de ducte, sempre podem muntar una petait pinya per donar fermesa a l'estructura.
Després de dinar tocava fer altres castells i, en aquest cas, hem assajat el quatre de quatre. Encara queda feina per fer a nivell de baixos (males col·locacions) i de dosos (al final els acaba sorprenent el pes quan trespassa l'enxaneta), de manera que de totes les proves només hem aconseguit carregar una d'elles, per fer 'llenya' abans de poder descarregar.




Continuarem insitint perquè ens agradaria molt poder repetir el 7d4 de la temperada passada!
La setmana vinent estem de Treball de Síntesi i això farà que ens faltin alumnes (especialment els de 4t, que només han de fer venir per fer la seva exposició i no tenom molt clar que vinguin a l'escola només per fer l'assaig)... veurem què hi ha.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada