dissabte, 25 de febrer del 2017

Assaig 23 de febrer

Aquesta setmana ja hem rebut la convocatòria per al concurs interinstituts, serà el 13 de maig.
Per tant ens queda uns tres mesos per a la diada. Menys tenint en compte que tenim les vacances de Setmana Santa pel mig. Així que, fent comptes, ens queden 10 assajos per al concurs; sense comptar el del dia d'avui.
A més, hem de tenir en compte que després farem eshibició de castells en l'interbàsquet que enguany es realitza al nostre col·legi, així com a la Festa de Primavera (on intentarem fer un taller de castells per als més menuts).
Amb tot això al cap, avui hem començat amb proves de pilars de dos i de poms del tres, doncs són els castells que provarem de fer a la segona part. Les proves d'aquests poms han anat molt bé i es nota la feina que hem anat fent darrerament.







A la segona part hem provat de fer aquests castells de tres, però en cap d'ells hem aconseguit enfilar a l'enxaneta. Els castells de tres són molt més tècnics que els de quatre, sobretot perquè un dels dosos (el que s'anomana dos dret) recolza tot el seu pes sobre un dels baixos. I aquí és on hem tingut els problemes, doncs no hem aconseguit ajustar bé aquests baixos per a les diferents proves.
Així que és una estructura que ens tocarà treballar molt més i, potser, replantejar castells de cara al concurs.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada