divendres, 24 de març del 2017

Bones notícies... es canviarà la data del concurs!

Així com la setmana passada començàvem l 'assaig amb la mala notícia de que el dia de concurs no hi serien els alumnes de 4t, aquesta setmana fem els assajos amb l'alegria de que, a falta de la confirmació oficial dels Castellers de Barcelona, es canviarà la data del concurs al 3 de juny!
El fet d'haver guanyat les dues edicions anteriors ha facilitat el canvi de data. A més, havia un altre centre participant (IES Quatre Cantons) que també li anava bé el canvi.
Amb això, hem tornat als assajos habituals però, a partir d'ara, ja no farem columnes a la primera part de l'assaig, sinó que anirem per feina. Amb el dia d'avui, ens queden 9 assajos abans del concurs, sense comptar la possibilitat de fer un intensiu la setmana del concurs, com hem anat fent cada any.
Així, a la primera part, hem practicat el pilar de quatre i els poms.






Com podeu veure a les fotos, el fet el pilar de tres net, pilar que anirà damunt la pinya.
A la segona part, el primer que hem intentat és el pilar de quatre amb pinya, però no ha estat molt estable i només hem pujat fins aixecador. És qüestió d'anar insistint fins que el segon tingui prou confiança amb la pinya per posar-se ben dret.
Tot seguit hem provat diferents alineacions del 4d4 amb resultats diversos. Però és un castell que ja tenim força dominat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada