dijous, 3 de novembre del 2016

2n assaig del curs. Anem provant poms de dalt

Avui hem fet el nostre segon assaig del curs.
Ja tothom ha estat mesurat en quant a pes i alçada de les espatlles, de manera que ja tenim més o menys clares les posicions que poden ocupar cadascun d'ells i elles.
La majoria dels nouvinguts per la seva fesomia seran dosos, i alguns/es prinvilegiats/des faran d'acotxadors i enxanets. El criteri principal per a la tria ha estat el pes.
Així doncs, amb les posicions força definides, hem començat la primer part de l'assaig ensenyant a pujar als futurs acotxadors i enxanetes, alhora que un dels dosos era novell. Ara per ara, hem provat amb els dos dosos oberts, més endavant provarem amb un de tancat i un altre d'obert.
Les sensacions han estat molt bones i ja veiem que podrem fer grans coses.
Per altra banda, anem practicant les columnes per tal d'anar agafant 'fons' i acostumar l'esquena al pes.






En la segona part de l'assaig, hem posat baixos al terra en estructura de quatre i hem anat provant la pujada, amb la tècnica de la pinça d'aquestes parelles de dosos que abans han provat al terra.



Malauradament, com sempre, al principi tot va molt lent, i es fa impossible que tothom pugui fer proves. Cal ser una mica pacient i és qüestió de temps que les proves seran més ràpides i es podran fer en més quantitat.

No vull acabar sense donar les gràcies a totes aquestes persones que porten ja temps fent castells amb nosaltres i que estan sent de gran ajuda en la preparació del nouvinguts. Moltes gràcies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada