dijous, 10 de novembre del 2016

Assaig 10 de novembre

Avui hem realitzat el tercer assaig de la temporada.
Malgrat que portem uns quants dies de força fred, avui el temps ens ha donat una treva i hem pogut assajar d'una manera relativament confortable avui.
A la primera part, com ja és habitual, hem assajat la tècnica de la pinça a una de les tanques de l'escola, mentre que per una altra banda ens hem dedicat a practicar els pilars amb aquells i aquelles que els agraden fer-ho.
La setmana passada, junt amb els parxes i els mocadors, també ens van arribar cinc faixes més, una mica més llargues que  les que teníem, amb el que ja tenim 20 faixes per l'assaig. Amb això ja tenim el 50% dels alumnes enfaixats i ja podem fer força feina.




A la segona part, després de dinar, ens hem tornat a dividir en dos grups, però aquest cop per a assajar el pom de dalt per un costat, i per un altre la pujada de dosos a sobre els baixos.
La contitució dels alumnes que tenim no ens deixem preveure la realització de castells amb pinya, amb el que haurem d'anar practicant els castells nets. De cara al concurs tenim intenció de preparar el 7d4 (que ja el vam fer el concurs passat) i estrenar-nos amb el 9d4.
El primer són dos quitares lligats, pero el segon són com tres tres lligats.
Per comoditat en l'aprenentatge, és més fàcil practicar la pujada de dosos a un quatre, doncs tots dos dosos estan oberts i es poden ajudar sense problemes entre ells.
A totes les proves posem una persona veterana amb una de nova, amb el que aconseguim un bon ajut entre ells i ens facilita molt la feina.
Sempre ens queda pendent el tema de la pinta, però de mica en mica els alumnes aniran agafant la tècnica. De moment, els ajudem a pujar i, un cop a dalt, practiquem la tècnica dels dosos.
Quan els assajos estiguin més avançats, ja pujarem acotxador al pom amb baixos i qui sap si estarà prou estable com per que hi passi l'enxaneta.
Mica en mica.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada