divendres, 18 de novembre del 2016

Assaig 17 de novembre

Aquest dijous hem tornat als assajos una setmana més. Els nois i noies ja tenen ganes de començar a fer castells però encara queda força a fer a nivell tècnic.
Com sempre, hem dividit en dues parts. En la primera ens hem posat tots a practicar la tècnica de la pinça fent rengles a la tanca del pati.


Com ja havíem comentat, això ens permet perfeccionar la tècnica de pujada per tots aquells i aquelles que ho han de fer i, a més, va acostumant el cos de la gent al pes que cal suportar quen es fan castells.
Per intentar que sigui el més real possible, els rengles no els fem de més de tres pisos (tampoc dóna més de si la tanca), posant sempre a sota a una persona que tingui com a posició natural la de baix (aquí també incloem, de fet, a tots aquells i aquelles que formen part de la pinya: laterals, mans...); la persona del mig aquells i aquelles que ocuuparan la posició de dosos; i, finalment, aquells i aquelles que faran d'acotxadors i enxanetes.
D'aquesta manera el pes va decreixent de manera proporcional a l'alçada i posició del castell.


En la segona part, hem tornat a fer dos grups, de manera semblant a com es va fer la setmana passada. Un grup on es practicava el pom de dalt. Aquí es posaven dues persones en posició de dosos, una de veterana i una de novella, i pujaven acotxador i enxaneta.




Un segon grup, posava baixos a terra en estrucutra de quatre, i hi pujaven dosos.




Aviat començarem a practicar castells doncs amb l'entusiasme que estan mostrant els alumnes de seguida els podrem aixecar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada