dijous, 21 de març del 2019

Assaig 21 de març: assaig amb pinya


Avui, coincidint amb l'arribada de la Primavera, hem fet el que hem anomenat "l'assaig amb pinya".

La idea és que cada tercer dijous de cada mes, tothom qui vulgui venir a ajudar-nos a fer pinya, és benvingut. Per tant, és un dia on deixem de banda els assajos habituals de cada dijous, i ens dediquem exclussivament a fer aquells castells que volem portar a plaça que necessiten pinya.
Avui però, els alumnes de batxillerat han marxat a fer un recés al llarg d'un parell de dies i no hem pogut comptar amb el seu ajut
.
Tot i així, hem començat amb la pinya del 3d5, però com estàvem molt justos de gent, simplement hem tancat la pinya amb baixos, contraforts, algunes croses i mans. No erem molta gent, així que tan sols han pujat segons a la pinya i no hem posat més gent.
Posteriorment, després de dinar, hem montat a terra la resta del castell de cinc. Amb segons a terra, dosos i aixecador. Però les mides no estaven bé a nivell de segons, doncs el dos dret quedava massa aixecat, i no hem vist clar que pugés l'enxaneta. Fora d'això, el castell presentava bona mida i esperem poder fer-lo més endavant.

El segon castell que hem assajat ha estat la torre de quatre. Amb dosos veterans, així com l'enxaneta, però amb estrena de l'aixecadora. El castell l'hem descarregat sense problemes i ja és una aposta quasi segura de cara al concurs.

Per acabar, hem muntat la pinya per al pilar de quatre, amb estrena del segon. És el primer cop que pujava a una pinya i també ho ha fet molt bé. Aixó sí, només hem enfilat l'aixecadora, però ha fet molt goig. Esperem que amb assaig també el poguem portar a plaça el dia del concurs.

L'assaig d'avui ha estat, com veieu, força profitós, i això que ens ha fallat força gent.  Esperem que per al proper dijous d'assaig amb pinya, el 25 d'abril, siguem més persones i els castells estiguin més segurs. A més, estarem a tocar de la Festa de Primavera de l'escola, i algun d'aquests castells segur que el farem allà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada