dijous, 14 de març del 2019

Assaig 14 de març


Avui ens hem tornat a retrobar al pati de les rodes per assajar els nostres castells.
A la primera part de l'assaig ens hem dividit en dos grups. En un hem assajat amb tots els alumnes de primer (els nouvinguts d'enguany) la tècnica de la pinça, la tècnica per pujar al castell.
El segon grup hem practicat construccions bàsiques de castells de quatre, només fins dosos, i proves de poms de dalt tant pel tres, el quatre i la torre.
A la segona part, hem tancat una pinya de torre. Hem posat al nucli del castell gent novell i la seva inexperiència ha fet que fos convenient desmuntar abans de que s'enfilés l'acotxador.
Tot i així, ha estat el primer cop que els alumnes de primer han participat activament en la construcciò d'un castell i ha estat tota una experiència.
La setmana vinent tenim el nostre assaig amb pinya i esperem que tinguem molt d'èxit de gent i poguem practicar el 3d5 o el 4d5. També intentarem muntar de nou la pinya de la torre i la del pilar de quatre.
Ja tenim confirmada la data per al concurs: l'1 de juny.
De moment, si voleu, aquest dissabte per la tarda els Castellers de Barcelona actuen a la plaça del Pi, així que, com es diu en l'argot casteller, ens veurem a plaça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada