dimarts, 8 de maig del 2018

Assaig 8 de maig. 4 setmanes per al concurs


Aquest dissabte va ser la Festa de Primavera a la nostra escola, però a causa de la pluja, es van haver de suspendre la majoria de les activitats, l’exhibició de castells inclosa.

Tot i així, la pluja ens va donar un respir i vam poder fer el taller de castells.

Va ser una mica frustrant perquè teníem molta il·lusió per mostrar el que sabíem fer, però res podem fer contra les inclemències del temps.

Així doncs, avui hem anar a assajar les estructures de cara al concurs. Només ens queden tres dies hàbils d’assaig abans d’aquest, així que totes les energies les enfocarem en realitzar aquests castells.

El primer que hem provat de fer, és el 4d4 amb agulla. La pujada de dosos ha anat bé, però el castell ha anat patint amb la col·locació de l’acotxador, de manera que finalment hem optat per desmuntar-lo.
A continuació hem provat de fer el cinc de quatre. I aquest cop els problemes han sorgit a nivell de dosos de la torre, on la tardança en la col·locació de l’aixecador d’aquesta, de nou hem vist recomanable desmuntar el castell.


Després de dinar, la segona part de l’assaig l’hem començada amb una prova de pinya de pilar de quatre. Mentre tancàvem la pinya, hem fet una prova d’enxaneta nova, que caldrà anar repetint fins millorar la finor a l’hora de pujar.



Amb la pinya tancada, hem pujat el segon a la pinya, però desajustaments amb les mans ha fet que s’anés allargant la prova, i amb això que s’anés deformant l’estructura, de manera que també hem optat per desmuntar.

Amb un canvi de baix i recol·locació de mans, hem tornat a provar-ho i, ara sí, hem pujat fins acotxador a la pinya. La manca de gent alta ens serà un handicap de cara al concurs i, si no aconseguim solucionar-lo, probablement ens impedirà fer-lo a plaça.


Amb el poc temps que ens quedava, hem intentat la torre de quatre neta, però l’aixecador ha trigat molt en col·locar-se i, de nou, hem cregut necessari desmuntar el castell.

Com es pot veure, avui ens ha quedat la sensació d’anar una passa enrere. Les proves de fa dues setmanes van anar molt bé, i les d’aquesta no gaire. No ens queden molts assajos, doncs la setmana vinent marxem tots de convivències i, lògicament, no haurà assaig. Tindrem dos assajos per mirar de millorar les estructures i, de no ser possible, sempre tenim el recurs de fer estructures bàsiques.

Així doncs, caldrà esperar a veure què passa en aquests darrers assajos per acabar de decidir quins castells farem al concurs.

Sigui com sigui, de segur que farem un gran paper i ens ho passarem molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada