dimarts, 22 de maig del 2018

Assaig 22 de maig. 2 setmanes per al concurs


Després de l’aturada forçosa dels assajos de la setmana passada, avui els hem reprès i amb la intenció de practicar les estructures que farem al concurs.

El pilar de quatre no tenim clar si el farem, doncs anem justos de mans i no estem molt segurs de que es pugui fer. No obstant, la setmana vinent decidirem si el fem però fora de concurs. Aprofitant les mans de la gent que ens ajuda a fer pinya, però amb això probablement no ens compti com a vàlid, tot i que potser ens comptin la meitat de la puntuació; ja veurem.

D’aquesta manera, hem anat a practicar les tres estructures que més dificultat ens donen: el 4d4 amb agulla, la torre de quatre i el 5d4.

En primer lloc hem muntat el 4d4 amb agulla, i la prova ha anat fantàsticament bé, descarregant el castell sense incidències.

A continuació hem provat de fer la torre de quatre neta (sense pinya). Ens han calgut dos intents, doncs al primer l’enxaneta ha fet una pujada molt remenada i hem decidit desmuntar. El segon intent, per manca de temps per haver d’anar a dinar, l’hem fet només del pom de dalt a terra, amb canvi d’acotxador. La prova ha anat molt bé.

Després de dinar hem encarat el 5d4, el castell ha pujat molt lent i només hem pogut col·locar el primer acotxador. Així que caldrà assajar-lo més de cara a la setmana vinent i, de segur, que el podrem fer el dia del concurs.

Ja per acabar l’assaig d’avui, hem provat de fer la torre de quatre però aquest cop amb pinya. L’estructura s’ha mostrat molt més segura (evidentment), i l’hem descarregat amb èxit.

En la recambra tenim el pilar de tres aixecat per sota, que és un castell que dominem amb solvència.
Ja només ens queda una setmana per al concurs. Com veieu els castells ja els tenim, i només cal insistir en aquells que són més difícils. Especialment el 5d4 i el pilar de quatre.

En quant a la torre, ja veurem com va el concurs i la necessitat de fer-la neta o amb pinya.

Recordeu, el dissabte dos de juny tenim el concurs. Us esperem allà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada