dijous, 20 d’abril del 2017

Assaig 20 de març - 6

Avui hem représ els nostres assajos després de les vacances de setmana santa.
El temps és molt agradable i ja es comença a albirar la data del concurs.
A parti d'ara, nosaltres ja ens dedicarem a practicar estructures. Ja hem tingut temps per anar refinant la tècnica, ara ja hem d'enlairar castells.
Avui hem començat practicant poms a terra i el pilar de quatre. En primer lloc hem descarregat el pilar de tres net a terra, i després hem intentat pujar-lo (fins a acotxador) a una pinya, però aquesta no era massa consistent i hem decidit no arriscar-nos.




Al tornar de dinar, amb l'ajut dels alumnes grans de batxillerat,  hem tornat a muntar la pinya i, aquest cop sí, hem pujat l'enxaneta fins a les espatlles del segon. Tot ha anat perfecte i de segur que l'haguessim pogut descarregar, però no ens hem de precipitar.



Per acabar l'assaig d'avui, hem muntat una petita pinya per a la torre de quatre. Ja la podem fer sense pinya, però de cara a les exhibicions que han de venir, ens serà més fàcil fer-la amb la pinya, però no hem ajustat bé les alçades de les mans i hem decidit desmuntar quan ja teníem a l'acotxador col·locat per la desquadratura a nivell de dosos.



Com veieu han estat unes bones proves. Podem estar molt contents de com han anat i no ha passat res que no es pugui millorar amb més pràctica. Tenim prou temps per aconseguir-ho. Vinga!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada