dijous, 2 de febrer del 2017

Assaig 2 de febrer

Ahir vàrem estrenar ubicació per als nostres assaig al col·legi. Hem aprofitat el terra esmortidor que s'ha posat al 'pati de les rodes' (el pati dels nens de pàrvuls), i d'aquesta manera ja no cal anar a buscar matalassos al gimnàs. Això es tradueix en poder disposar de cinc minuts més per als nostres assajos.
Avui, a la primera part, hem practicat els pilars i els rengles (tot i que la nova ubicació ens obliga a utilitzar un abre per fer-los).
En especial assagem el que ha de ser el nostre pilar de quatre. En aquesta primera part, hem fet el pilar de tres a terra, sense arribar a enfilar l'enxaneta, per tal d'anar acostumant-nos al pes i als requeriments tècnics.






En la segona part, doncs, hem muntat la pinya per al pilar, però no hem vist addient fer pujar l'enxaneta ni tan sols a la pinya. Són sensacions noves, contradictòries, pel pilaner i cal que agafi confiança de mica en mica, sobretot de cara a la pinya. Això és el que tenen els castells!
Finalment, hem muntat un 4d4 que hem carregat sense problèmes, però a partir de la carregada el pom de dalt a començat a perdre les mides i finalment ha fet llenya.



Tot i així, es respira el grau de confiança que tenim en quant no haver gaires dificultats en realitzar els castells bàsics (per al nostre nivell, és clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada