dijous, 31 de març del 2016

Assaig 31 de març

Després de les vacances de Setmana Santa hem reprès els nostres assajos de castells.
En la primera part ens ha falta força gent, així que hem practicat una mica els pilars nets i els poms de dalt. Però de seguida ens hem posat a fer activitats lúdiques consistents en enfilar segons als baixos i fer que canviïn de baix, o bé posar un castell dins d'un altre castell i fer canvis de rengle.







Són activitats interessants de fer perquè ajuden a millora l'equilibri i a guanyar confiança en un mateix i en els companys.

Després de dinar ens hem posat seriosament a treballar i hem descarregat un fantàstic pilar de tres aixecat per sota. Però el segon que hem intentat ha pujat descompensat quan el segon s'enfilava al baix, i ha acabat fent llenya.


Sortosament ningú s'ha fet mal, així que hem continuat el nostre assaig amb el 7d4.
Hem pujat dosos, però quan s'estaven col·loquen les aixecadores, el pom del quatre s'ha anat deformant per caure finalment arrossegant, de pas, l'altre pom al fallar el baix.
Ha estat un error d'un dels dosos que no ha sabut com ajudar a la companya, però només hem tingut un parell de contusions, però res seriós.


Sembla ser que ens han passat una mica factura les vacances de setmana santa, i esperem que les cosdes vagin a millor a partir d'ara.

Suposo que us heu fixat que ja estem triant el model de la samarreta d'aquest anys, i alguns dels nostres pares han mostrat interès per tenir-ne també una. Si és així, feu-nos arribar a través dels vostres fills o filles quina talla de samarreta necessitaríeu, o bé enviu un mail a mariusarias@escolapiessantmarti.org
A mitjans del mes d'abril farem la comanda, així que no us adormiu.

Aprofito l'avinentes per comunicar-vos de que potser canviarà la data del concurs, doncs el cap de setmana del 14 de maig coincideix amb el pont per la segona pasqua, de manera que moltes famílies probablement volen marxar fora. S'està parlant de la possibilitat de traslladar el concurs al cap de setmana del 28-29 de maig. Us anirem informant puntualment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada