dijous, 3 de març del 2016

Assaig 3 de març

Avui hem fet un gran assaig i hem fet proves molt bones!
Per començar ens hem dividit en dos grups. Per una banda hem agafat la gent de poms de dalt i hem practicat el doble pom del castell de set, fetn pujar a les acotxadores i travessar a les nostres dues enxanetes.

Per altra banda, hem practicat el pilar de tres aixecat per sota.

La setmana passada vàrem tenir problemes a l'hora d'aixecar la segon damunt el baix, així que el primer que hem fet és agafar a les nostres segones i als nostres baixos i practicar l'enlairament d'unes respecte a les altres. Com ja havia explicat un altre dia, el pilar de tres aixecat per sota requereix la coordinació de tothom: la segon ha de pujar damunt el baix com si estigués pujant una escala, mentre que els aixecadors l'ajuden a fer-ho i les mans/laterals estan subjectant a l'enxaneta per a que no caigui.

Tot ha de ser molt fi, però ho hem fet molt bé. Així que després d'un parell de proves, hem aixecat el pilar sencer i l'hem descarregat sense problemes. 








Hem tingut temps de fer dues proves més amb altres persones, però no hem aconseguit aicecar el pilar recte, així que els hem desmuntat tots dos.

Després de dinar hem anat per practicar el 7d4.

En un primer moment hem tornat a posar els poms a terra i l'enxaneta els ha creuat fantàsticament, així que tot seguit hem posat els baixos, hem quadrat el castell i l'hem enlairat. De nou hem posat acotxadors i l'enxaneta s'ha enfilat a les espatlles del baix, però el patiment d'un dels dosos ens ha recomanat desmuntar. Però el castell el tenim. En breu el descarregarem, ja veureu.



Ara ja toca pensar en l'assaig de la setmana vinent, i esprem que siguem prou gent per practicar el pilar de quatre.

Per altra banda, les baixes d'última hora de la colla, ens fan preveure la dificultat d'enlairar el 3d5, així que probablement provarem el 5d4 amb agulla.

Quants més castells tinguem assajats, més segurs anirem al concurs.

Així que avui ens anem a casa amb un molt bon sabor de boca i la creença de que tornarem a fer un gran paper al concurs.

Però els castells no s'acaben per avui, Alguns de nosaltres anem a l'assaig dels Castellers de Barcelona per aprendre encara més. Si vols venir, ja saps on som.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada