dijous, 10 de març del 2016

Assaig 10 de març

Avui ens hem tornat a trobar al pati de l'escola per assajar els nostres castells de nou.

Avui hem practicat en la primera part els pilars. Avui ens han fallat dues de les segones 'oficials' dels futurs pilars de quatre, així que hem provat noves combinacions en posicions de segons i terços, i intentar trobar l'equip idoni de treball. Però no ha hagut sort. És una cosa que haurem de continuar treballant.







Tot i així, hem volgut provar un nou segon damunt pinya, un de pesat però que d'anar bé podria donar molta solvència al pilar. Però no havia prou pinya i no tenim gent prou alta com per subjectar-lo bé i, cal afegir, que ell tampoc s'ha trobat còmode. Així que no ens ha convençut ningú.



En la segona part hem assajat un castell nou, el 5d4a (cinc de quatre amb agulla). Aquest és un castell inèdit per a nosaltres però cal reconèixer que ha anat força bé.

El castell de cinc ens permet posar a gent de baixos que no ho fan habitualment, així que hem posat a persones que normalment fan de laterals o primeres mans i els hem posat allà. També hem intentat posar dosos nous, sempre amb la idea de que participi en els castells el màxim possible de persones.

Primer hem explicat als baixos com s'havien de posar a terra. Tot seguit hemm muntat els poms de dalt també a terra per a que l'enxaneta practiqui el traspàs entre poms. I cal dir que ha anat mot bé.





Així que tot seguit, ho hem intentat lligar tot. Però ens ha fallat la tècnica de pujar per part de dosos, així que per manca de temps, hem desmuntat la torre i hem fet pujar l'acotxador al tres, per a després fer la transferència a l'agulla.




Aquesta part ha sortit molt bé, així que ens hem anat amb un bon gust de boca doncs tenim la sensació de que tenim un altre castell al cabàs.

La setmana vinent estem treballant el Treball de Síntesi, així que és probable que ens fallin els alumnes de quart, de manera que serà una setmana de pas que, junt amb les vacances de Setmana Santa, ja ens posarà al mes d'abril, a poc més d'un mes del concurs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada