dimecres, 28 d’octubre del 2015

1r Concurs Casteller Interinstituts 'Nascuts per Fer Pinya' - El projecte

A finals del 2014, els Castellers de Barcelona es posaren en contacte amb nosaltres per oferir-nos participar en el 1r Concurs Intercastellers que organitzaven ells.

El nostre centre ja va tenir un intercanvi amb aquesta colla a rel de les jornades científiques que es van fer al juny del 2014. Vàrem pensar que seria interessant oferir com un dels tallers científics un taller de castells, donat que un professor de l'escola, en Màrius Arias era casteller. Però en Màrius pertanyia a la Colla Castellera de Sant Feliu de Llobregat, i no vèiem molt de sentit que vinguessin a fer a Barcelona un taller quan tenim colles més properes com la de Barcelona o Sagrada Família. Però és a la colla dels Castellers de Barcelona on tenim ex-alumnes, i va ser a aquesta qui l'oferírem de fer el taller de castells.
Com era previsible, els Castellers de Barcelona van venir encantats. Dic previsible perquè al cap i a la fi els estàvem donant l'oportunitat de fer-se conèixer en un centre escolar del barri.
Per això es van posar en contacte amb el professor Màrius per presentar-nos el seu projecte de concurs i oferir-nos la possibilitat de participar-hi.

Així doncs, amb el vistiplau de direcció, engegàvem la campanya al col·legi per a encoratjar a l’alumnat a participar. No va caler ser molt insistent per aconseguir-ho, i 35 alumnes es van apuntar al projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada