dijous, 19 de gener del 2017

Assaig 19 de gener

Avui, malgrat el fred regnant, ens hem atrevit a assajar castells al pati del col·legi.
El relatiu bon temps d'ahir, on al migdia no s'estava gens malament al sol, ens va fer pensar que avui faria un temps semblant... no ha estat així, però no ens hem tirat enrere i hem fet el nostre assaig.
A la primera part hem practicat pilars i poms de dalt. Un dels objectius d'aquest any és aconseguir fer a plaça el pilar de quatre i cal assajar l'estructura.
En quant als poms de dalt, també cal treballar-los doncs molta de la gent nova que ens ha entrat aquest any ocupen aquestes posicions i necessiten molta pràctica.
A la segona part hem provat de fer el pilar aixecat per sota. Tenim en ment dues alineacions i les volíem assajar avui, però la mitja hora d'assaig se'ns ha anat ràpid practicant l'enlairament de la segona damunt del baix del primer pilar. Finalment hem aconseguit fer-ho bé, però el temps no ens ha donat per fer més. És un pilar que cada any hem portat al concurs exitosament i aquest any ho tornarem a fer.



Dexem per la setmana vinent l'assaig de la torre de quatre neta i castells bàsics de tres i quatre, també nets. Esperem que el temps ens cundeixi més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada