dijous, 12 de gener del 2017

Assaig 12 de gener

Hem començat any nou i les classes i, com no, també hem représ els nostres assajos.
Malgrat la previsió de baixes temperatures, el cert és que ha fet un dia quasi primaveral i ens hem atrevit a sortir al pati a assajar. Això sí, canviant d'ubicació per tal d'estar tota l'estona al sol ben calents.

Hem estat quasi un mes inactius, així que hem vist convenient començar l'assaig amb els típics poms a terra i les columnes per practicar la tècnica.
Estem en època d'exàmens trimestrals i l'assistència d'alumnat no ha estat molt gran, així que hem fet el que hem pogut, però han estat bones proves.






A la segona part de l'assaig hem intentat fer alguns castells, però ens hem trobat que, per una raó o una altra, els alumnes no estaven molt per la feina. De manera que només hem pogut muntar el peu de tres castells de cinc amb diferents baixos i acotxadors, però obligats a utilitzar les mateixes dosos en les tres construccions.




Com es pot veure, no ha estat un dia de màxim rendiment, però el fet d'haver tornat tot just de vacances de Nadal, que feia fred i que estem d'exàments globals, ens fa pensar que la setmana vinent serà millor.
Per a una presa de contacte dels casstells després de vacances ha estat prou bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada